Akui Seorang Ibu Kekurangan Asid Folik Punca Spina Bifida

Assalamualaikum, selamat sejahtera.   Membelek majalah Pa&Ma keluaran Januari 2017, mata terpaku pada kisah seorang ibu muda yang diuji dengan anak yang mengalami masalah Spina Bifida jenis myelomeningcele. Ibu ini menceritakan bagaimana sepanjang kehamilan beliau, tiada masalah atau tanda tanda bayi dalam kandungan mengalami masalah tersebut. Ia dapat di kesan setelah kelahiran bayi beliau. Mengakui kesilapan beliau yang culas mengambil

Read more

Set Mighty 3 Gems Pilihan Terbaik Untuk Keluarga Tersayang Sepanjang Ramadhan

Assalamualaikum. Lebih kurang 6 hari lagi untuk kita memasuki bulan dan madrasah tarbiyah Ramadhan. Moga kita dapat merebut peluang meningkatkan amalan dan menggandakan ibadat kita sepanjang Ramadhan ini. Saya percaya, ramai yang sudah merangka dan membuat plan yang terbaik untuk mengisi bulan Ramadhan ini. Lebih-lebih lagi, Ramadhan kali ini disambut dalam cuti persekolahan. Mungkin ada yang akan pulang ke kampung

Read more

Vivix Bantu Mengembalikan Keremajaan Kulit Anda

Assalamualaikum. Sebagaimana tajuk di atas, saya percaya ramai yang mahu kelihatan muda remaja. betul tak? Ehem, saya sendiri pun tak nafikan, bila nampak tanda kedutan, gelabah jadinya. “eh alamak, dan tua ke aku ni?” takkan lah,umur pun belum 40 lagi. opss! Pertamban usia tidak perlu menjadikan kita risau, ya. sebab usia yang makin bertambah mematangkan kita. Pengalaman hidup yang sentiasa

Read more

Restoran Jom Singgah Di Kuala Krai Menyediakan Pelbagai Pilihan Makanan Western

Restoran Jom Singgah merupakan restoran terbaru yang telah dibuka di Kuala Krai pada April baru baru ni. Kami sekeluarga telah berkesempatan menikmati hidangan di Restoran tersebut. Rupanya ia dimiliki oleh anak tempatan juga kenalan suami. Suasana petang itu sangat menyenangkan, tapi biasalah anak anak kami yang menceriakan lagi suasana. Faham faham jelah kan bila ada anak kecil. Dengan menampilkan konsep

Read more

Pelbagai Barangan Eksklusif Yang Wajib Direbut Sempena Promosi Shaklee Sepanjang Mei

Assalamualaikum. Alhamdulillah bulan Mei kunjung tiba. Bulan Mei memberikan pelbagai keistimewaan kepada pengguna setia  Shaklee. Promosi yang terbaru dilancarkan ialah Purchase With Purchase (PWP) item-item yang sangat menarik, tertarik  dan bombastik dan eksklusif hanya untuk anda pengguna setia Shaklee. Promosi Shaklee Mei 2017   Shaklee menawarkan 3 promosi yang sangat menarik iaitu : 1. Daftar keahlian Shaklee dan buat pembelian

Read more

Rahsia Keberkatan Dan Rezeki Melimpah Ruah

  Alhamdulillah, sangat bertuah bila menjadi antara yang terawal mendapatkan ebook Magnet Rezeki 2017. Ralit membaca kupasan demi kupasan. tajuk demi tajuk yang dikupas dan padat dengan ilmu. Garapan tentang konsep rezeki dalam islam dan perkaitan dengan perniagaan dan kewangan moden hari ini. Nak kaya? Nak bahagia? Nak lebih berjaya? Saya pasti jawapannya mesti Nak, semua orang mahu kaya,bahagia dan berjaya

Read more

Bagaimana Mengurangkan Kos Rawatan Sakit Lutut Tanpa Perlu Cucuk

Assalamualaikum.   Ramai di kalangan kita yang mengambil langkah untuk mengambil suntikan bagi melegakan masalah sakit lutut kan? Kos untuk setiap kali rawatan juga bukan murah. Malah, terpaksa mengambil suntikan secara berkala dan tentunya ia melibatkan kos kerana satu suntikan belum tentu melegakan sakit lutut anda! Cuba hitung, berapa jumlah yang perlu anda belanjakan untuk setiap kali cucuk gel sakit

Read more

Tak Ada Idea Nak Buat Bisnes? Apa Kata Baca Ni Dulu

Assalamualaikum. Saya percaya ramai yang berminat nak menjalankan bisnes. Tetapi dibayangi dengan ketakutan dan kabur bisnes apa yang mahu dijalankan. betul tak?   Sekarang ni nak buat bisnes online tidak seperti awal-awal kemunculannya. Saya bermula pada tahun 2008, maknanya tahun ni adalah tahun ke 9 saya dalam bisnes online. nak masuk satu dekad dah rupanya. Kalau dalam kerjaya saya dah

Read more
1 2 3 55